Serenco scoort mega deal bij Engelse wegenwacht AA

16-12-2014

Leverancier van gereedschap en klein werkplaatsequipment voor industrie en autobranche Serenco Nederland B.V. in Utrecht levert wielgereedschap exclusief aan de Engelse wegenwacht AA Roadside Assistance organisation.

Serenco-scoort-mega-deal-bij-Engelse-wegenwacht-AA-3

Serenco heeft recentelijk de opdracht gekregen voor het uitrusten van 2.300 service- en bergingsvoertuigen van de AA in Engeland en Noord Ierland met een “complete wheelnut removal kit”. De kits bestaan uit accu slagmoersleutels, momentsleutels, doppensets en toebehoren ter waarde van meer dan een half miljoen euro.

IWJA1924T                        

IWJA1924 detail

Instelbaar koppel, 6 standen

Grootste service- en bergingsvloot UK en Ierland
De levering van de wheelnut removal kit zal nog in december 2014 plaatsvinden. Serenco Nederland B.V. directeur Rob Serruijs: “Serenco UK heeft al tientallen jaren een relatie met AA. Ze hebben in alle auto’s een draagbare Power-Start starthulp en nog meer speciaalgereedschap van ons.” De AA Roadside Assistance organisation werd in 1905 opgericht en heeft de grootste service- en bergingsvloot in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De AA heeft ongeveer 15 miljoen leden. Serenco UK Ltd. is een dochter van Serenco Nederland B.V.

productzoeker

SERENCO

  • serious tools
  • serious results
Maarssenbroeksedijk 39
3542 DM Utrecht
t + 31 (0) 30 2415011
f + 31 (0) 30 2415046
sales@serenco.nl
Serenco maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.